0

Lastbil

Lastbil

0

Trækker

Trækker

0

Trailer • Anhænger

Trailer • Anhænger

0

Vare- og personbiler

Vare- og personbiler

0

Diverse • Udstyr

Diverse • Udstyr

0

Entreprenør

Entreprenør

Nyheder

Nyheder fra Facebook

Så fik JH transport ApS i Skjern leveret en af de sidste Scania R580 LA 6x2 MNB trækkere af " den gode gamle model" sideløbende med der også er begyndt at dukke flere af de nye Scania S & R modeller op i på de danske landeveje.
Hos Scanvo ser vi mange lastbiler, den ene flottere end den anden, hver lastbil har sit særpræg og look.
I dette opslag er det at drive en vognmandsforretning og være chauffør sammensat af en levevej, livsstil, hobby og ikke mindst passion også for den sidste detalje på plads
.
4 måneders arbejde
Det har taget chauffør Anders Kofoed hos JH Transport i Skjern i tæt samarbejde med sin vognmand Jørgen Hansen næsten 4 måneder om at få ombygget Scaniaén fra en standard trækker til noget helt speciel: dekoreret, malet, plydset ompolstret i førerhuset,el arbejde i hytten, flot opbygget med mange detaljer som er svær at beskrive, det skal ses og opleves.
Hele sin sommerferie har Anders selv bistået med at hjælpe til med at få de sidste detaljer på plads og der mangler lidt endnu oplyser Anders da han kører fra Scanvo City.
Personligt kan undertegnede især godt li` at farverne og stafferingerne er afstemt til firmaet andre lastbiler, men det er først når man kommer tæt man ser alle de fine detaljer især indvendig i førerhuset og bagud.
Fotoserien må tale for sig selv.
Opbygningen er foretaget i teambuilding af flere bl.a. Øgaard Lastvognsopbyg & Hydraulik der har opbygget trækkeren udvendig - polstring af førerhuset er udført af Brande Autosadelmageri - maler arbejdet indvendig og udvendig har Nr Snede Autolak stået for - Skjern Skilte har dekoreret førerhuset og team JH Transport Skjern har selv udført en del.

Giv den et like og del dette opslaget med en god ven, som har samme passion som de har hos team JH Transport i Skjern.
For mig er det som at tage en mintpastil, den giver en frisk smag i munden og endnu mere energi og lyst til rådgive og levere flere transport løsninger.
JH transport ApS i Skjern har Scania og Mercedes i vognparken se den flotte opstilling.
Tak for ordren og samarbejde endnu engang. På genhør-syn
PS ! Skulle nogle have interesse kan den ses i næste weekend på truckertræf i Skåne i sydsverige.

31. august 2017 | 22:11